top of page

Ia-ți ce-ți trebuie.  :)

Eli Construiește
poza finala voluntari.jpeg

01

Promovează-ți gratuit povestea pe canalele Eli Vorbește

Cu siguranță îmi ia 2 minute să dau share la ce mi-ai putea trimite, dar pentru că vreau cu adevărat să ajungă la oameni povestea ta, te rog să completezi acest chestionar. 

 

După episoade repetate de violență în familie, Alexandra a găsit curajul să plece de lângă soțul agresiv cu toți cei 6 copii la un adăpost. Acolo am cunoscut-o și ne-a impresionat prin puterea sa de a munci în fiecare zi, astfel încât cei 6 copii ai săi să aibă un viitor mai bun. Toți 7 trăiau în 2 camere aproape nelocuibile, cu miros greu de la apa infiltrată prin tavan și pereții crăpați.

Inițial, planul cuprindea ideea unei reparații, dar pentru că a noastră căsuță era din chirpici, nu avea fundație , am ajuns la concluzia:  “Construim o casă de la zero!”.

Eli_Construieste_LOGO-WB.png

O mână de oameni puși pe treabă, oameni care doresc să demonstreze puterea unei comunități!
Tu sau omul de lângă tine, individual, poate nu puteți construi o casă pentru 6 copii, dar fix aici se află secretul unei comunități și al unor oameni care au un scop comun!

echipa4
DSC_4740
IMG_5267

După zeci de evenimente de strângere de fonduri - concerte caritabile, bakesales în companii, maratoane etc. 

1231 de oameni au reușit să adune aproape 50 000 de euro și să ridice o casă cu 3 dormitoare, 1 living , 1 bucătărie și 2 băi. 

MULȚUMIM SUTELOR DE OAMENI CARE AU FOST ALĂTURI DE NOI ȘI PARTENERILOR:

parteneri.jpg

MagicHELP - by MagiCAMP

Rețeaua Solidarității

MagicHELP este prima aplicație mobilă care îi conectează pe cei care pot oferi produse și servicii gratuite cu familiile cu copii grav bolnavi din România.

Am făcut un studiu al nevoilor părinților, am adunat o comunitate de voluntari care ne-au ajutat să ajungem la peste 200 de antreprenori dornici să ajute și am creat de la zero o aplicație Android și iOS care astăzi este folosită de peste 1000 de beneficiari din toată țara. 

 

Campanii de fapte bune

Cu Branduri care vor să se implice în comunitate

În campania “Cine nu are bătrâni să-și cumpere” - realizată în colaborare cu Chocolissimo - am sărbătorit Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice cu mesaje personalizate și procente din încasări care au mers către bunicul Petre și nepoata sa, Izabela. 

 

Am ales cauza împreună cu Chocolissimo, am venit cu 2 propuneri de scenariu și un plan de promovare. Apoi ne-am bucurat de o campanie care a inspirat zeci de oameni să contribuie la cauză alături de noi. 

 

MagicHELP
Campanii de fapte bune

80% dintre cei care termină o facultate nu profesează în acel domeniu.  Eu sunt parte din cei 80%. Am avut nevoie de 6 ani să-mi dau seama că o carieră în programare nu mă împlinește și că aptitudinile și aspirațiile mele merg într-o altă direcție. 

 

Cea mai mare platformă de consiliere și mentorat pentru tineri între 16-26 ani. 
Alături de The Social Incubator construim o comunitate de tineri care vor să se cunoască mai bine, și să descopere ce meserie li se potrivește.

Bun în Carieră

În stare de Radio @Tananana

Norocul m-a găsit muncind! 
Într-o zi, telefonul a sunat cu o propunere de la O fată de la Tananana cum că aș putea să fac eu propria emisiune săptămânală, live despre voluntariat și fapte bune. Wow! "Chiar p
ot eu?, mi-am zis!"

 

Se pare că toți anii de training, public speaking și vorbit pe social media și-au spus cuvântul! 
Un sezon cu 21 de ediții, peste 100 de influenceri de fapte bune puși în lumină și loc pentru un viitor proiect și mai de impact. 

Momentan lucrez la o continuare în online, dar până atunci poți revedea emisiunile pe butonul de alături. 

eli vorbeste la butoane.png
In stare de radio
bottom of page