DSC08906_edited.png

Cine sunt?

Eli Neicuț. 

M-am născut în '93 într-un oraș mic din sudul României, Turnu-Măgurele.

Mică eram și eu când am început să… fac fapte bune.

Când am mai crescut, am aflat că oamenii mari îi spun într-un fel: voluntariat. 

 

Neoficial fac asta, de când mă știu. Mai exact de când am început să observ cum ceilalți se uită judecător la sora mea cu o dizabilitate din naștere. 

Cum am început să mă implic?

Mi-am concentrat atenția pe cum pot deveni cea mai bună la orice: la școală, la serbări, la proiectele extra (mai puțin la sport, dar mă chinui acum).

 

Am început cu a strânge gunoiul aruncat aiurea și o revistă ecologică, am continuat să fiu trainer într-o tabără pentru liceeni, apoi să conduc un ONG care organizează evenimente de soft skills în Politehnică și să țin laboratoare de programare gratuite.

 
voluntariat-liceu.jpg
voluntariat-liceu1.jpg
speech poli.jpg
voluntariat-liceu2.jpg
trainer tehnic.jpg
facultate-voluntariat2.jpg
training eli.jpg

De ce am creat acest vlog?

Am căutat să fac bine, și nu știam de unde să încep.
Am căutat un loc unde să văd mai mulți oameni și cauze adunate, iar eu să văd cu care mă identific, care ar fi lupta mea de dus. 

Nu era, așa că am creat eu 

 Primul Canal de Youtube despre Voluntariat din România - Eli Vorbește.

La mai puțin de 1000 de abonați, dar cu mai mult de 1 000 000 de zâmbete la activ - pe 8 august 2019, la fix 1 an de când am postat primul episod pe Youtube, mi-am dat demisia după aproape 5 ani de corporație.

1 an mai târziu încă o consider cea mai bună decizie din viața mea! 

Am construit o comunitate în jurul unui vis pentru o mamică și cei 6 copii, am lansat prima aplicație mobilă pentru familiile copiilor bolnavi alături de cel mai magic ONG din România, MagiCAMP, și în continuare reușesc să cresc calitatea fiecărui video pe care îl aduc în fiecare săptămână pentru oamenii buni care mă urmăresc. 

 

APARIȚII MEDIA

Alist_Magazine_logo.png

"Eli Neicuț, influencer de fapte bune: „Nu ești prea mic. Adună-te cu oameni ca tine și îți va ieși!”

rec.png

"În vara acestui an, Eli și-a dat seama că nu mai putea continua să meargă la muncă și să scrie linii de cod. Așa că s-a hotărât să demisioneze și să facă din voluntariat o meserie."

"În echipe mici putem aduce bucurii mari, dar în echipe mari putem împlini adevărate visuri! Eli Neicuț, îngerul păzitor al fraților Sava. Fiecare avem nevoie de un om ca ea"

visuri 2.JPG

Interviu Exclusiv cu Eli Neicuț, primul creator de conținut pe voluntariat din România.

logo patratesc.png

"Eli Neicuț, un vlogger și IT-ist de 26 de ani, construiește o casă cu pridvor pentru Alexandra, o victimă a violenței domestice, și pentru cei 6 copii ai ei. "

rec.png

"În vara acestui an, Eli și-a dat seama că nu mai putea continua să meargă la muncă și să scrie linii de cod. Așa că s-a hotărât să demisioneze și să facă din voluntariat o meserie."

"25 de ani, programatoare de meserie, Eli nu ezită nicio clipă să vorbească despre fenomenul care i-a produs o evoluție ireversibilă: voluntariatul.
Are încredere că poate inspira și motiva societatea noastră, iar împreună să putem aduce o schimbare."

Prima dată la Televizor. @ Ca-n viață cu Ema Zeicescu

iq.png

"Eli Neicuț, un vlogger și IT-ist de 26 de ani, construiește o casă cu pridvor pentru Alexandra, o victimă a violenței domestice, și pentru cei 6 copii ai ei. "

daddy.png

"În vara acestui an, Eli și-a dat seama că nu mai putea continua să meargă la muncă și să scrie linii de cod. Așa că s-a hotărât să demisioneze și să facă din voluntariat o meserie"..

"Eli Neicuț, fost programator se ocupă de bunul mers al aplicației MagicHELP. Familiile copiilor bolnavi pot accesa din aplicația mobilă produse și servicii gratuite în toată țara! "

Echipa Trinitas a fost cu noi dinainte de a fi tras prima linie de fundație, a cunoscut echipa și ce ne motivează să ridicăm căsuța celor 6 copii de la zero.

magicfm.png

"Eli Neicuț, creator de conținut și project manager la MagiCAMP, este invitată astăzi la Magic FM. Vorbim despre voluntariat. Bună dimineața!"

digifm.png

"Eli Vorbeste, influencer de fapte bune, e LIVE la #DigiFM și ne vorbește despre voluntariat."

Cu Alina Greavu, aka @Aluziva vlogger de parenting, lifestyle și implicar în comunitate.

Cu Vlad Voiculescu, cofondator MagiCAMP la Starea Nației cu Dragoș Pătraru despre vlogging, campanii de fapte bune.