top of page
eli vorbeste - cu background.jpeg

Prezentare fancy la persoana a3-a
(aici găsești și o serie de fotografii tip portret pentru conferințe, prezentări, evenimente)

Eli Neicut te ajută să vorbești cu impact despre visul, afacerea sau cauza ta astfel încât să faci și bine, și bani.

A descoperit ce putere poate avea cuvântul când a devenit “influencer de fapte bune”.
A oferit sprijin pentru peste 100 de ONG-uri din toată țara, a organizat strângeri de fonduri de peste 2 milioane de lei și este ambasador pentru branduri sustenabile.

Acum dă mai departe cu autenticitate secretele prin care și tu poți să-ți comunici mesajul.

Trainingurile ei de Public Speaking sunt despre ce să faci cu mâinile și cum să scapi de ăăă-uri, daaar mai mult de atât, ea te învață cum să îți găsești curajul de a ieși în față, astfel încât muncă ta să ajungă la mai mulți oameni. Meriți.

Hai să [insert topic of the event here]

Cine sunt eu, de fapt?

Eli Neicuț. ( în buletin IonELA MihaELA, te-ai prins?)

M -am născut în '93 într-un oraș mic din sudul României, Turnu-Măgurele.

Mică eram și eu când am început să vorbesc și să fac fapte bune.

 

Despre Eli
EN_FAB07617
EN_FAB08089
FOTO PINTICAN EP4-23
EN_FAB08188
EN_FAB07905
EN_FAB07642
eli vorbeste 2
eli vorbeste - profil
eli vorbeste 4
73_03511
CristianSutu-0269

Cum am ajuns "influencer de fapte bune?"

De fapt toată viața am experimentat binele din toate punctele de vedere. 

 • Beneficiar - prin sora mea specială care m-a învățat totul despre iubire, empatie, generozitate. 

 

 • Tânăr care vrea să se descopere încă din școală prin orice activitate extracuriculară, adunare de gunoaie, revistă antidrog etc.
   

 • Lider de ONG Studențesc - ca PR & Trainer de Soft Skills pentru toți studenții tehnici de la Automatică & Calculatoare
   

 • Corporatist care merge cu echipa la plantări de copaci, donări de sânge și trage colegii de mânecă să doneze pentru campania de Crăciun
   

 • Angajat în ONG - La Asociația Magic am construit proiecte pentru mii de familii cu copiii cu afecțiuni grave 
   

 • Voluntar - eu nu pot alege doar o cauză și am testat tot de la animaluțe, la ecologie și cazuri sociale. 
   

 • Fundraiser - 5000 lei în 24 ore pentru o mamă de copil autism; 70 000 euro #CASAFacemBine pentru 6 copii; 10 000 SMS-uri de 2 euro pentru tinerii din centrele de plasament The Social Incubator; 1 000 000 lei în 2 luni #UnitipentruUcraina. 
   

 • Trainer - Am ținut discursuri, workshopuri și traininguri pentru ONG-uri, pentru conferințe de CSR și Companii care doresc să-și implice mai mult angajații

Dacă tot folosim social media și internetul zilnic, de ce să nu o facem și să influențăm prin exemplul propriu comunitatea în care activăm. Dacă ai 10 prieteni sau 1000 de followeri, nu contează. Contează să o faci.

voluntariat-liceu.jpg
eli si diana (3)
voluntariat-liceu1.jpg
speech poli.jpg
voluntariat-liceu2.jpg
trainer tehnic.jpg
facultate-voluntariat2.jpg
training eli.jpg

De ce fac asta?

Citisem un studiu despre fericire, care arăta că statistic, cei mai mulți care au declarat că au dus o viața fericită, aveau 3 lucruri în comun​: relații sănătoase cu oameni de calitate, dezvoltare continuă către o versiune mai bună și nevoia împlinită de a lăsa ceva în urmă. 
În momentul ăla am făcut click! 
Eu fix asta mi-am luat toată viața din voluntariat. 

Dar nu neapărat că știam asta conștient, o făceam pur și simplu, bine pentru ceilalți, bine pentru mine. 

Ulterior, când m-a lovit viața de om mare, cu imposibilitatea de a plăti la supermaket în fapte bune, m-am lovit de ceea ce numesc acum "gândiri limitative despre bani". Credeam că sunt un om rău dacă nu ajut pe toată lumea, că nu poți face și bine și bani în același timp. Ori ești genul super mercantil, eventual și într-o industrie super păcătoasă, cu nasul pe sus și fără valori, ori ești sărac, dar cinstit, ajuți si tu oamenii acolo cât poți, și doamne ajută dacă prinzi și tu o vacanță la Căciulata. 

Întelegi la ce mă refer. 

Cu multă terapie, și training de educație financiară (recomand orice de la Denisse Duffield) mi-am dat seama că pot ajuta și altfel decât probono, că nu poți face bine dacă ție nu ți-e bine și că e momentul să aduc impact la următorul nivel. 

 

Ce urmează?

Inspiring Authenticity. 
Aceasta este misiunea mea . (am lăsat-o în engleză că sună mai bine)
Ăsta e firul meu roșu care le leagă pe toate.

Fie că vorbim de a fi trainer, influencer sau prezentator, toate implică să fii în fața oamenilor. Să fii zilnic expus către veșnica "ce-o spună lumea". Lucrul care mă ajută să-mi iau validarea din exterior, doar atât cât e sănătos, este fix întrebarea aceasta: sunt fidelă misiunii mele? Adică sunt eu, sunt autentică cu ce am spus aici? Am încercat să fie de folos cuiva, să inspire pe cineva, cu ce resurse am avut eu azi? Da. Super atunci. La treabă! 

Dacă ai rezonat cu ceva din povestea mea, (pe care am scris-o în luni de zile -pentru că da, poți vorbi despre ooorice, dar când vine vorba să vorbești despre tine........) dă-mi un mesaj pe ce platformă stai tu deobicei mă găsești @elivorbeste, sau pe mail eli.neicut@gmail.com

Mulțumesc tare că ai citit până aici.

Pe curând! 

Apariții mediaaa

APARIȚII MEDIA

Cum am reusit sa strangem 10 000 de SMS uri pentru tinerii din centrele de plasament de la The Social Incubator

Despre Pauza de Bine, cum sa avem grija de noi, sa nu ne simtim prost sa luam.. si o pauza.

Cum a fost sa strangem peste 1 000 000 lei în 2 luni pentru refugiații ucrainieni și cei rămași dincolo de graniță.

Frica de succes, frica de eșec, frica de ce-o să spună lumea? Le-am avut pe toate. Uite aici cum am trecut, dacă am trecut de ele?

Vorbeste Lumea - Influencerii faptelor bune.00_07_44_22.Still003.jpg

Vorbeste Lumea 

campania de SMS 2 euro cu textul JOB la 8845 pentru tinerii din centrele de plasament de la Asociația The Social Incubator alături de Aluziva și încă 8 influenceri de fapte bune

Atunci când faci un lucru pentru comunitatea ta, pentru cei din jur, povestește despre asta cu prietenii tăi. Nu cu atenția pe fapta TA, ca să te lauzi, ci pe schimbarea pe care o aduci, influențează-i prin exemplul propriu. Asta înseamnă să fii

#influencerdefaptebune! 

Alist_Magazine_logo.png

"Eli Neicuț, influencer de fapte bune: „Nu ești prea mic. Adună-te cu oameni ca tine și îți va ieși!”

logo patratesc.png

„Am învățat că trebuie să îmi iau valoare și din interior, din mine, fata de 28 de ani, care a făcut o grămadă de lucruri în acest timp fiindcă a simțit așa în străfundul inimii sale”

"În echipe mici putem aduce bucurii mari, dar în echipe mari putem împlini adevărate visuri! Eli Neicuț, îngerul păzitor al fraților Sava. Fiecare avem nevoie de un om ca ea"

visuri 2.JPG

Interviu Exclusiv cu Eli Neicuț, primul creator de conținut pe voluntariat din România.

logo patratesc.png

"Eli Neicuț, un vlogger și IT-ist de 26 de ani, construiește o casă cu pridvor pentru Alexandra, o victimă a violenței domestice, și pentru cei 6 copii ai ei. "

rec.png

"În vara acestui an, Eli și-a dat seama că nu mai putea continua să meargă la muncă și să scrie linii de cod. Așa că s-a hotărât să demisioneze și să facă din voluntariat o meserie."

"25 de ani, programatoare de meserie, Eli nu ezită nicio clipă să vorbească despre fenomenul care i-a produs o evoluție ireversibilă: voluntariatul.
Are încredere că poate inspira și motiva societatea noastră, iar împreună să putem aduce o schimbare."

Prima dată la Televizor. @ Ca-n viață cu Ema Zeicescu

iq.png

"Eli Neicuț, un vlogger și IT-ist de 26 de ani, construiește o casă cu pridvor pentru Alexandra, o victimă a violenței domestice, și pentru cei 6 copii ai ei. "

daddy.png

"În vara acestui an, Eli și-a dat seama că nu mai putea continua să meargă la muncă și să scrie linii de cod. Așa că s-a hotărât să demisioneze și să facă din voluntariat o meserie"..

"Eli Neicuț, fost programator se ocupă de bunul mers al aplicației MagicHELP. Familiile copiilor bolnavi pot accesa din aplicația mobilă produse și servicii gratuite în toată țara! "

Echipa Trinitas a fost cu noi dinainte de a fi tras prima linie de fundație, a cunoscut echipa și ce ne motivează să ridicăm căsuța celor 6 copii de la zero.

magicfm.png

"Eli Neicuț, creator de conținut și project manager la MagiCAMP, este invitată astăzi la Magic FM. Vorbim despre voluntariat. Bună dimineața!"

digifm.png

"Eli Vorbeste, influencer de fapte bune, e LIVE la #DigiFM și ne vorbește despre voluntariat."

Cu Alina Greavu, aka @Aluziva vlogger de parenting, lifestyle și implicar în comunitate.

Cu Vlad Voiculescu, cofondator MagiCAMP la Starea Nației cu Dragoș Pătraru despre vlogging, campanii de fapte bune.

bottom of page